About us

Why the name “LaSalle”? For any Frenchman, it means nothing more than “the room”, a place to meet. For me and my family, Lasalle is the name of the village in the French Cévennes where we spent every summer holiday in the house of grandfather Charles and grandmother Geneviève. Fishing, swimming and roaming all day long; lovely! These childhood memories will linger forever even though the house is no longer family-owned.

Ever since the day that I started working in the hotel and catering industry at the age of 18, I dreamt of having a restaurant of my own. I frequently changed jobs and employers to develop different skills, much needed for an entrepreneur. I was given a chance in several outstanding restaurants, hotels and even a luxury cruise vessel.

In 2008, I took a side-step into education as a cooking and economics teacher. During this period, I learned a lot about coaching young people, helping them to develop their skills and personalities and exploring their respective talents. Even today, some years later, I go the extra mile in order to help my team members get ahead in work and life.

In this culinary adventure, I manage to stay true to myself: cooking “à la Française”, without pointless frills. Our choice to use local products as much as possible makes sense; moving fresh products around has a devastating impact on the globe. The Netherlands produces fantastic vegetables, fruits, meat and fish. Respect for people, animals and the planet are a key value within our restaurant.

We look forward to welcoming you in restaurant LaSalle; A bientôt!

Eric van Hartingsveldt

Patron-cuisinier

Lasalle
4.8
Based on 99 reviews
powered by Google
Impressie

De trend om in een soort industriële ruimte horeca te bedrijven is alweer op zijn retour. De gast heeft ook wel door dat hij/zij uiteindelijk met een galm in het hoofd naar huis gaat. Een kleine ruimte met een intieme sfeer is toch veel gezelliger? We hebben tijdens en na de verbouwing al veel positieve reacties mogen ontvangen op de keuze van de aankleding van het restaurant en privéterras. De zaak is  volgens velen licht, open en sfeervol geworden (Lisa, bedankt voor je advies!).

Op het rustige privéterras achter het terras kan bij lekker weer worden genoten van lunch en diner. Wanneer andere gasten daarvan geen hinder ondervinden mag daar ook gerookt worden. Het carillon zorgt af en toe voor prettige achtergrondgeluiden.