Reserveer met de rode button uw tafeltje in ons gezellige restaurant
of bel: 06-17045541. Mailen kan ook: info@restaurantlasalle.nl
We heten u elke donderdag tot en met zondag van harte welkom!
Speciale wensen vernemen wij graag van tevoren.
FOR A MENU IN ENGLISH: PLEASE SCROLL DOWN
Menu LaSalle januari
(drie gangen in totaal € 29,50)
Voorgerechten (apart € 8,50):
* Huisgemaakte soep van Noordzeevis
* Dungesneden rosbief met olijfmayonaise
* Witlofsalade met blauwe kaas, walnoten en appel (vega)
Hoofdgerechten (apart € 17,50):
* Gebakken filet van vis van de dag, groenten en wittewijnsaus
* Gegrilde varkenshaas met Provençaalse kruiden, groenten en aardappelpuree
* Quiche met wintergroenten en Emmenthaler kaas (vega)
* Kogelbiefstuk met groenten en frites (+ € 3,50 in menu)
Kaas en dessert (apart € 8,50)
* Kaasplankje (vijf Franse soorten) of
* Petit grand dessert: chocolademousse, stoofpeer,
crème brûlée, duindoornbavarois, tarte tatin
en soesje met kaneelijs
Menu LaSalle 30th December
Starters (separate € 8.50):
* Homemade soup of North Sea fish
* Thinly sliced roast beef with olive mayonnaise
* Chicory salad with blue cheese, walnuts and apple (vega)
Main courses (separate € 17.50):
* Baked fillet of fish of the day, vegetables and white wine sauce
* Grilled pork tenderloin with Provencal herbs, vegetables and mashed potatoes
* Quiche with winter vegetables and Emmenthaler cheese (vegetarian)
* Round steak with vegetables and fries (+ € 3.50 in menu)
Cheese and dessert (€8.50 separately)
* Cheese board (five French varieties) or
* Petit grand dessert: chocolate mousse, stewed pear,
crème brûlée, sea buckthorn bavarois, tarte tatin
and profiterole with cinnamon ice cream
(Starter + main course + dessert/cheese: € 29,50)
À bientôt!
Reserveren kan via www.restaurantlasalle.nl of tel: 06-17045541
Restaurant LaSalle – Nieuwstraat 21A – Den Haag
(Starter + main course + dessert/cheese: € 29,50)
Menu LaSalle of December
Appetizers (separate €8.50):
* Spinach salad with baked salmon fillet, beetroot and capers * Thinly sliced roast beef with truffle mayonnaise * Kohlrabi salad with crème fraîche, horseradish and croutons (vegetarian) Main courses (separate € 17.50): * Richly filled soup of sea fish, mussels and vegetables * Homemade veal sausages with sage, parsley potato mash and gravy * Provençal paella with artichoke and poached egg (vegetarian) * Round steak with vegetables and fries (+ € 3.50 in menu) Cheese and dessert (€8.50 separate) * Cheese board (five French varieties) or * Petit grand dessert: chocolate mousse, stewed pear, crème brûlée, forest fruit bavarois, rum-raisin cake and profiterole with cinnamon ice cream
(Starter + main course + dessert/cheese: € 29,50)
–