Diner

 

  

 

 

 

Reserveer met de rode button uw tafeltje in ons gezellige restaurant

of bel: 06-17045541. Mailen kan ook: info@restaurantlasalle.nl

 

 

We heten u elke donderdag tot en met zondag van harte welkom!

Speciale wensen vernemen wij graag van tevoren.

 

FOR A MENU IN ENGLISH: PLEASE SCROLL DOWN 

 

 

Menu LaSalle januari 

 (drie gangen in totaal € 29,50)

Voorgerechten (apart € 8,50):

* Huisgemaakte soep van Noordzeevis

* Dungesneden rosbief met olijfmayonaise

* Witlofsalade met blauwe kaas, walnoten en appel (vega)

 

Hoofdgerechten (apart € 17,50):

* Gebakken filet van vis van de dag, groenten en wittewijnsaus

* Gegrilde varkenshaas met Provençaalse kruiden, groenten en  aardappelpuree

* Quiche met wintergroenten en Emmenthaler kaas (vega)

* Kogelbiefstuk met groenten en frites (+ € 3,50 in menu)

 

Kaas en dessert (apart € 8,50)

* Kaasplankje (vijf Franse soorten) of

* Petit grand dessert: chocolademousse, stoofpeer,

   crème brûlée, duindoornbavarois, tarte tatin

   en soesje met kaneelijs

     

    Menu LaSalle 30th December

    Starters (separate € 8.50):
    * Homemade soup of North Sea fish * Thinly sliced ​​roast beef with olive mayonnaise * Chicory salad with blue cheese, walnuts and apple (vega) Main courses (separate € 17.50):
    * Baked fillet of fish of the day, vegetables and white wine sauce * Grilled pork tenderloin with Provencal herbs, vegetables and mashed potatoes * Quiche with winter vegetables and Emmenthaler cheese (vegetarian) * Round steak with vegetables and fries (+ € 3.50 in menu) Cheese and dessert (€8.50 separately)
    * Cheese board (five French varieties) or * Petit grand dessert: chocolate mousse, stewed pear, crème brûlée, sea buckthorn bavarois, tarte tatin and profiterole with cinnamon ice cream

    (Starter + main course + dessert/cheese: € 29,50)

     

    À bientôt!

    Reserveren kan via www.restaurantlasalle.nl of tel: 06-17045541

    Restaurant LaSalle – Nieuwstraat 21A – Den Haag

    Wijnen

     

     

    (Starter + main course + dessert/cheese: € 29,50)

     

    Menu LaSalle of December

     

    Appetizers (separate €8.50):
    
    * Spinach salad with baked salmon fillet, beetroot and capers * Thinly sliced ​​roast beef with truffle mayonnaise * Kohlrabi salad with crème fraîche, horseradish and croutons (vegetarian) Main courses (separate € 17.50): * Richly filled soup of sea fish, mussels and vegetables * Homemade veal sausages with sage, parsley potato mash and gravy * Provençal paella with artichoke and poached egg (vegetarian) * Round steak with vegetables and fries (+ € 3.50 in menu) Cheese and dessert (€8.50 separate) * Cheese board (five French varieties) or * Petit grand dessert: chocolate mousse, stewed pear, crème brûlée, forest fruit bavarois, rum-raisin cake and profiterole with cinnamon ice cream

    (Starter + main course + dessert/cheese: € 29,50)

     

     

    Dranken